Jute boodschappentas Blessed Grandma

8,95

2 op voorraad

Bewaren
Bewaren

Beschrijving

Deze stevige jute boodschappentas heeft echte lederen handvatten. De tas is voorzien van een hoofdvak en voorvak, beide met ritssluiting. Binnen in de tas zit nog een klein vakje aan de bovenkant, ook afsluitbaar met een rits.

Liever een andere kleur of print op de tas? Voor overleg, vragen of inspiratie kun je contact opnemen via info@soloveddesign.nl, dan kijken we naar de mogelijkheden. Er is heel veel mogelijk, samen komen we tot een mooi, uniek geschenk.

Of ontwerp zelf  een leuk design met de handige ontwerptool. Je kunt hiervoor cliparts of vormen gebruiken en tekst. Een foto plaatsen is op dit item niet mogelijk.

  • Afmeting: ca. 34 x 14 x 41 cm.
* Kleuren kunnen afwijken van de getoonde foto, dit kan komen door bijvoorbeeld verschillende scherminstellingen, een andere lichtinval of het bewerken van het product.  Als je een product laat personaliseren, of naar eigen wensen laat aanpassen, dien je er rekening mee te houden dat dit niet geretourneerd of geruild kan worden, ook niet bij bovengenoemde kleine afwijkingen.

Andere suggesties…