Grote tas van vilt Mommin’ ain’t easy

12,50

Bewaren
Bewaren

Beschrijving

Grote tas van vilt. Vilt is een natuurlijk materiaal, dat we al eeuwen lang gebruiken. De laatste tijd is het echter erg in de mode, onder andere voor het maken van tassen. Deze ruime tas is ideaal om al je spullen in kwijt te kunnen als je op pad gaat.

Liever een andere kleur of print op de tas? Voor overleg, vragen of inspiratie kun je contact opnemen via info@soloveddesign.nl, dan kijken we naar de mogelijkheden. Er is heel veel mogelijk, samen komen we tot een mooi, uniek geschenk.

Of ontwerp zelf  een leuk design met de handige ontwerptool. Je kunt hiervoor cliparts of vormen gebruiken en tekst. Een foto plaatsen is op dit item niet mogelijk.

  • Afmeting ca. 27 x 10 x 20 cm
* Kleuren kunnen afwijken van de getoonde foto, dit kan komen door bijvoorbeeld verschillende scherminstellingen, een andere lichtinval of het bewerken van het product.  Als je een product laat personaliseren, of naar eigen wensen laat aanpassen, dien je er rekening mee te houden dat dit niet geretourneerd of geruild kan worden, ook niet bij bovengenoemde kleine afwijkingen.

Andere suggesties…