Zeepdispenser Bamboe

7,95

3 op voorraad

Bewaren
Bewaren

Beschrijving

Zeepdispencer Bamboe, hiermee haal je een stijlvol zeeppompje in huis. De buitenkant is van het duurzame materiaal bamboe en geeft een natuurlijke uitstraling. De zeepdispenser is makkelijk te vullen en gaat lang mee. Met een leuke quote of persoonlijke tekst erop is dit natuurlijk een uniek geschenk, designvol en handig te gelijk!

  • Afmeting: ca. 6.5 x 6.5 x 18 cm
  • Ontwerp zelf  een leuk design met de handige ontwerptool. Je kunt hiervoor cliparts of vormen gebruiken en tekst. Een foto plaatsen is op dit item niet mogelijk.
  • Prijs is inclusief één bedrukking in één kleur.
  • Lees de mogelijkheden en voorwaarden voor zelf ontwerpen onder Design Opties.
  • Voor overleg, vragen of inspiratie kun je contact opnemen via info@soloveddesign.nl, dan kijken we naar de mogelijkheden. Er is heel veel mogelijk, samen komen we tot een mooi, uniek geschenk.
* Kleuren kunnen afwijken van de getoonde foto, dit kan komen door bijvoorbeeld verschillende scherminstellingen, of een andere lichtinval. Als je een product laat personaliseren, of naar eigen wensen laat aanpassen, dien je er rekening mee te houden dat dit niet geretourneerd of geruild kan worden, ook niet bij bovengenoemde kleine afwijkingen

Extra informatie

Afmetingen 6.5 × 6.5 × 18 cm

Andere suggesties…