Notitieboekje met eigen tekst

5,95

Wissen
Bewaren
Bewaren
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , , , Tags: , , , ,

Beschrijving

Notitieboekje met eigen tekst laten bedrukken. Ben jij ook altijd op zoek naar een papiertje om iets snel te noteren? Met dit leuke notitieboekje heb je altijd papier bij de hand. Even snel een idee, telefoonnummer of boodschap op schrijven. Ook handig om aantekeningen te maken tijdens een meeting of studie. Op de voorkant kan een mooie quote, persoonlijke boodschap of naam gemaakt worden, waardoor het een persoonlijk cadeau wordt.

  • Afmeting: ca. 15 x 11,5 x 1 cm. (A6 formaat)
  • Ontwerp zelf een leuk design met de handige ontwerptool. Je kunt hiervoor cliparts of vormen gebruiken en tekst. Een foto plaatsen is op dit item niet mogelijk.
  • Prijs is inclusief één bedrukking in één kleur.
  • Lees de mogelijkheden en voorwaarden voor zelf ontwerpen onder Design Opties.
  • Voor overleg, vragen of inspiratie kun je contact opnemen via info@soloveddesign.nl, dan kijken we naar de mogelijkheden. Er is heel veel mogelijk, samen komen we tot een mooi, uniek geschenk.
* Kleuren kunnen afwijken van de getoonde foto of het gemaakte design, dit kan komen door bijvoorbeeld verschillende scherminstellingen een andere lichtinval of  door het materiaal. Als je een product laat personaliseren, of naar eigen wensen laat aanpassen, dien je er rekening mee te houden dat dit niet geretourneerd of geruild kan worden, ook niet bij bovengenoemde kleine afwijkingen

Extra informatie

Afmetingen 15 × 12 × 1 cm
Kleur

Roze, Blauw, Oranje, Magenta

Andere suggesties…