Notitieboekje: The Joy Of The Lord

4,95

Ben jij ook altijd op zoek naar een papiertje om iets snel te noteren? Met dit leuke notitieboekje heb je altijd papier bij de hand. Even snel een idee, telefoonnummer of boodschap op schrijven. Ook handig om aantekeningen te maken tijdens een meeting of studie.

Niet helemaal de tekst die je graag wilt? Klik hier om notitieboekjes zelf designen!

Afmeting: ca. 15 x 11,5 x 1 cm (A6 formaat)

* Kleuren kunnen afwijken van de getoonde foto, dit kan komen door bijvoorbeeld verschillende scherminstellingen, of een andere lichtinval. 

1 op voorraad

Bewaren
Bewaren

Beschrijving

Notitieboekje Met de tekst The Joy of the Lord is my strenght. Ben jij ook altijd op zoek naar een papiertje om iets snel te noteren? Met dit leuke notitieboekje heb je altijd papier bij de hand. Even snel een idee, telefoonnummer of boodschap op schrijven. Ook handig om aantekeningen te maken tijdens een meeting of studie.  Niet de tekst of kleur die je zoekt? Kies dan een notitieboekje om zelf te ontwerpen met de handige designtool.

  • Afmeting: ca. 15 x 11,5 x 1 cm. (A6 formaat)
* Kleuren kunnen afwijken van de getoonde foto of het gemaakte design, dit kan komen door bijvoorbeeld verschillende scherminstellingen een andere lichtinval of  door het materiaal. Als je een product laat personaliseren, of naar eigen wensen laat aanpassen, dien je er rekening mee te houden dat dit niet geretourneerd of geruild kan worden, ook niet bij bovengenoemde kleine afwijkingen

Extra informatie

Afmetingen 15 × 11.5 × 1 cm

Andere suggesties…