Sleutelkastje

12,95

Uitverkocht

Bewaren
Bewaren

Beschrijving

Stijlvol sleutelkastje met tekst naar eigen wens. Ben jij ook altijd je sleutels kwijt? Kan je ze niet vinden als je juist snel weg moet? Met dit mooie sleutelkastje is dat verleden tijd! Hang het kastje op ergens in  dicht bij de deur.  Maak er een gewoonte van om de sleutels  gelijk in het kastje op te hangen en je bent ze nooit meer kwijt! Dit sleutelkastje is niet alleen handig, het is ook nog eens een mooie aanvulling  op je interieur! Extra leuk met een eigen tekst of familienaam erop.
Het kastje is geverfd met een matte licht groene en witte verf. Afgewerkt met een blanke vernis.
  • Afmeting:  ca. 25 x 17 x 5 cm.
  • Ontwerp zelf  een leuk design met de handige ontwerptool. Je kunt hiervoor cliparts of vormen gebruiken en tekst. Een foto plaatsen is op dit item niet mogelijk.
  • Prijs is inclusief bedrukking in één kleur
  • Lees de mogelijkheden en voorwaarden voor zelf ontwerpen onder Design Opties.
  • Voor overleg, vragen of inspiratie kun je contact opnemen via info@soloveddesign.nl, dan kijken we naar de mogelijkheden. Er is heel veel mogelijk, samen komen we tot een mooi, uniek geschenk.
* Kleuren kunnen afwijken van de getoonde foto, dit kan komen door bijvoorbeeld verschillende scherminstellingen, of een andere lichtinval. Als je een product laat personaliseren, of naar eigen wensen laat aanpassen, dien je er rekening mee te houden dat dit niet geretourneerd of geruild kan worden, ook niet bij bovengenoemde kleine afwijkingen

Extra informatie

Afmetingen 25 × 17 × 5 cm

Andere suggesties…