Aanbieding!

Houten tissuebox: met eigen tekst bedrukken

12,50 9,95

1 op voorraad

Bewaren
Bewaren

Beschrijving

Deze mooie houten tissuebox heeft aan de bovenkant een royale opening zodat de tissues er gemakkelijk zijn uit te nemen. Eenvoudig om de lege doos te wisselen door bovenklep te liften. Met een leuke quote of persoonlijke tekst op de zijkant is dit een praktisch en leuk cadeau dat goed zal staan in ieder interieur.

  • Afmeting: ca. 25 x 14 x 9 cm.
  • Ontwerp zelf  een leuk design met de handige ontwerptool. Je kunt hiervoor cliparts of vormen gebruiken en tekst. Een foto plaatsen is op dit item niet mogelijk.
  • Prijs is inclusief twee bedrukkingen in één kleur.
  • Lees de mogelijkheden en voorwaarden voor zelf ontwerpen onder Design Opties.
  • Voor overleg, vragen of inspiratie kun je contact opnemen via info@soloveddesign.nl, dan kijken we naar de mogelijkheden. Er is heel veel mogelijk, samen komen we tot een mooi, uniek geschenk.
* Kleuren kunnen afwijken van de getoonde foto, dit kan komen door bijvoorbeeld verschillende scherminstellingen, of een andere lichtinval. Als je een product laat personaliseren, of naar eigen wensen laat aanpassen, dien je er rekening mee te houden dat dit niet geretourneerd of geruild kan worden, ook niet bij bovengenoemde kleine afwijkingen.

Extra informatie

Afmetingen 25 × 14 × 19 cm

Andere suggesties…