Gepersonaliseerde Stempel: Complete Set met Inkt 15 x 60 mm.

22,50

1 op voorraad

Bewaren
Bewaren

Beschrijving

Gepersonaliseerde Extra Stempel. Ontwerp je eigen stempel in kleur met tekst of foto. Ben jij ook zo’n creatieveling die graag met stempels werkt? Het is een hele leuke hobby waar je prachtige dingen mee kunt maken. Maar ondanks het ruime aanbod mis je misschien net die stempel van je favoriete afbeelding of tekst. Laat deze mooie stempel dan de uitkomst zijn, want daar kun je een eigen ontwerp voor maken! Leuk voor bijvoorbeeld een uitnodiging, geboortekaartje maar ook handig met een logo erop.

Deze robuuste stempel is anders dan een traditionele stempel waarvoor een stempelkussen nodig is. Je gebruikt helemaal geen inktpad maar inktflesjes met pigmentinkten op oliebasis die rechtstreeks op de stempel worden aangebracht.Breng één of meerdere kleuren inkt aan op de stempel. De stempel absorbeert vervolgens de inkt, zodat deze ongeveer 50 afbeeldingen kan stempelen voordat de stempel opdroogt. Vervolgens voeg je gewoon weer een paar druppels inkt toe en je bent klaar om opnieuw te stempelen. Je kunt zo vaak opnieuw inktten als je wilt. Als je de inkt bijgevuld hebt, kun je het best even een paar proefafdrukken op een papiertje maken.

Deze stempel is zeer gedetailleerd en in meerdere kleuren tegelijk te inkten. De stempel wordt op een houten blok geplaatst en is daardoor makkelijk in gebruik. Heb je eenmaal zo’n houten stempelblok, dan kun je ook losse stempels bestellen en deze eenvoudig op het stempelblok plaatsen. De stempeldragers worden afgedekt met een dekseltje dat gelabeld is met de stempelafdruk, zodat je in één oogopslag kunt zien welke stempel het is terwijl hij bedekt is. Zo kun je de stempel makkelijk meenemen naar een beurs, markt of workshop.

Lees voor meer informatie de pagina ‘Stempels‘ onder ‘info’.

Prijs is inclusief:

  • Houten stempelblok 15 x 60 mm.
  • Stempeldrager 15 x 60 mm.
  • Afdekdeksel met label van de stempel.
  • Personaliseren met eigen ontwerp.
  • 1 flesje inkt, standaard zwart. (indien andere kleur gewenst dit graag aangeven bij het notitieveld op de bestelpagina.)

Heb je nog vragen, hulp nodig bij het ontwerpen of geen inspiratie? Laat het weten en mail naar info@soloveddesign.nl om samen te kijken naar alle mogelijkheden. Hier kun je ook het ontwerp aanleveren als een zwart/wit afbeelding in jpg., png., of pdf. onder vermelding van naam en factuurnummer.

Extra informatie

Afmetingen 7 × 8 × 2 cm

Andere suggesties…