* MOK zelf ontwerpen

7,959,95

Wissen
Bewaren
Bewaren

Beschrijving

Ontwerp online je eigen unieke mok. Ben je een koffiedrinker of een echte theeleut? Een mok is onmisbaar in elke keuken. Maak van deze mok een echte eyecatcher door  online je eigen unieke mok te ontwerpen.

Plaats een mooie foto waarmee een herinnering levend gehouden wordt. Laat mensen lachen om een grappige tekst die je zelf ontwerpt. Of bemoedig juist iemand met een inspirerende tekst.Uiteraard is deze mok ook geschikt voor speciale gelegenheden omdat elke gewenste tekst erop kan. Met een bedrijfslogo wordt deze mok een mooi relatiegeschenk.

Je kunt kiezen voor een basismok in het wit, of voor een luxe mok. Beiden hebben dezelfde inhoud en zijn vaatwasmachinebestendig. De luxe mok heeft een gekleurde rand en een gekleurd oor, hierdoor toont hij robuust en warm, een luxere uitstraling.

Je kunt zelf een ontwerp maken met de handige designtool: klik na het selecteren van de opties op de button ‘DESIGN FROM BLANC’ hier kun je de foto uploaden en eventueel bewerken.

Wil je de foto niet bewerken en gelijk doorsturen? Klik dan na het selecteren van de opties op de button’IN WINKELMAND’ Je kunt de foto sturen naar info@soloveddesign.nl

  • Inhoud: 11oz
  • Afmeting: Doorsnede ca. 8,2 cm. hoogte ca. 9,5 cm.
  • Vaatwasmachine bestendig
  • Lees de mogelijkheden en voorwaarden voor zelf ontwerpen onder Design Opties.
  • Voor overleg, vragen of inspiratie kun je contact opnemen via info@soloveddesign.nl, dan kijken we naar de mogelijkheden. Er is heel veel mogelijk, samen komen we tot een mooi, uniek geschenk.
* Kleuren kunnen afwijken van de getoonde foto met design, dit kan komen door bijvoorbeeld verschillende scherminstellingen, een andere lichtinval of door het bewerken van het product. Als je een product laat personaliseren, of naar eigen wensen laat aanpassen, dien je er rekening mee te houden dat dit niet geretourneerd of geruild kan worden, ook niet bij bovengenoemde kleine afwijkingen

Extra informatie

Kleur van rand / oor

Wit €7,95, Blauw €9,95, Geel €9,95, Rood €9,95, Zwart €9,95

Andere suggesties…