* MOK met foto of eigen tekst

7,959,95

Wissen
Bewaren
Bewaren

Beschrijving

Ontwerp online je eigen unieke mok. Ben je een koffiedrinker of een echte theeleut? Een mok is onmisbaar in elke keuken. Maak van deze mok een echte eyecatcher met je eigen foto of quote.

Plaats een mooie foto waarmee een herinnering levend gehouden wordt. Laat mensen lachen om een grappige tekst die je zelf ontwerpt. Of bemoedig juist iemand met een inspirerende tekst. Uiteraard is deze mok ook geschikt voor speciale gelegenheden omdat elke gewenste tekst erop kan. Met een bedrijfslogo wordt deze mok een mooi relatiegeschenk.

Je kunt kiezen voor een basismok in het wit, of voor een luxe mok. Beiden hebben dezelfde inhoud en zijn vaatwasmachinebestendig. De luxe mok heeft een gekleurde rand en een gekleurd oor, hierdoor toont hij robuust en warm, een luxere uitstraling.

  • Inhoud: 11oz
  • Afmeting: Doorsnede ca. 8,2 cm. hoogte ca. 9,5 cm.
  • Vaatwasmachine bestendig
  • Je kunt je tekst, design of foto doorsturen naar info@soloveddesign.nl.
  • Zorg voor een scherpe foto of design. Foto’s van social media zoals Facebook zijn vaak van zeer slechte kwaliteit.
  • Lees de mogelijkheden en voorwaarden voor zelf ontwerpen onder Design Opties.
  • Voor overleg, vragen of inspiratie kun je ook contact opnemen, dan kijken we naar de mogelijkheden. Er is heel veel mogelijk, samen komen we tot een mooi, uniek geschenk.
* Kleuren kunnen afwijken van de getoonde foto, dit kan komen door bijvoorbeeld verschillende scherminstellingen, of een andere lichtinval. Als je een product laat personaliseren, of naar eigen wensen laat aanpassen, dien je er rekening mee te houden dat dit niet geretourneerd of geruild kan worden, ook niet bij bovengenoemde kleine afwijkingen.

Extra informatie

Kleur van rand / oor

Wit €7,95, Blauw €9,95, Geel €9,95, Rood €9,95, Zwart €9,95

Andere suggesties…