Ruilen & Retourneren

Ruilen & Retourneren

Je hebt altijd het recht (Wet Koop op Afstand) om de ontvangen goederen (mits compleet / onbeschadigd / ongebruikt) zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen te retourneren.

Je krijgt in dit geval het volledige aankoopbedrag (binnen twee werkdagen) na ontvangst van de retourzending teruggestort. De terugbetaling is kosteloos voor je.

Speciaal voor jou gemaakte producten

Het bewerken van de producten is handwerk, hierdoor kunnen er kleine afwijkingen van de de getoonde foto zijn. Ook de kleuren kunnen licht afwijken van de getoonde foto, dit kan komen door bijvoorbeeld andere scherminstellingen, of lichtinval. Als je een product laat personaliseren, of naar eigen wensen laat aanpassen, dien je er rekening mee te houden dat dit niet geretourneerd of geruild kan worden, ook niet bij bovengenoemde kleine afwijkingen.

Hoe stuur ik iets retour?

  • Neem voordat je de bestelling retourneert eerst even contact op (info@soloveddesign.nl) zodat de retourzending goed verloopt. 
  • Vul bij het retourneren het formulier herroepingsrecht volledig in, en zend dit mee met de zending. (Klik hier om naar het herroepingsrecht te gaan en om gebruik te maken van het modelformulier)
  • Het retour zenden is voor eigen risico en de retourkosten voor eigen rekening.
  • Retourzendingen kunnen gestuurd worden naar:

            So Loved Design®
            De Tuimelaar 4
            3905 AM Veenendaal